Mat på nätet

http://www.mathem.s
 Så himla bekvämt när man beställer tunga varor och sambon inte har tid att köra mig till affären .
Då passar jag på att beställa  flera paket kattsand . och lite tyngre grejor  man får ju allt levererat till dörren  och är Chaffisen på gott humör vilket de ofta är så bär de in varorna också . En del är ju kattälskare då ligger min Katt Tiger  bra till för han hälsar ju glatt på alla som ringer på vår dör . och prasslande påsar är ju alltid spännande för en liten katt , Så i dag har jag beställt i lugn och ro det jag ville ha hem och i morgon kommer de med det .
 
allra  bäst är att jag blir inte frestad att köpa annat . men det är ju kul det med när man handlar .
Allmänt | | 2 kommentarer |

Trist väder

Ja jag är verkligen lat i dessa trista väder . men klart hela veckan som varit har jag arbetet både på mitt gamla jobb samt på gymmet  . och när jag är på gymet så tränar jag . Det är verkligen skönt
Nu när benet känns så bra ska jag börja försiktigt att hoppa med i någon klass funderar skarpt på att  vara med i Zumban  då behöver jag inte fara upp och ner på mattan .
 
Sen blev jag sugen på att fara in till Waldermadsudde och gå på en trevlig utställning . men ska vänta lite . kanske får med mig syrran efter jul och nyår .
 

Inspiration Matisse!

13 september 2014 – 15 februari 2015

Inspiration Matisse! är en stor, sinnlig presentation om den betydelse Henri Matisses (1869-1954) konst fick för ett flertal svenska och norska konstnärer åren kring 1910. Fokus ligger på Matisseelevernas förhållande till den franske mästaren och hur det konstnärliga uttrycket utvecklades under påverkan av tiden i Paris och studierna i Matisse skola. Verk av kända och mindre kända konstnärer ingår i presentationen, bland andra Isaac Grünewald, Einar Jolin, Leander Engström, Sigrid Hjertén, Mollie Faustman och Maj Bring.

 

 

Om någon läser min blogg så gå gärna in på walldermard udde och läs om denna fina utställning 

 man kan iaf se vad tavlorna föreställer
Allmänt | | Kommentera |

Trött/ Hängig

Så här har jag vilat i dag, Nu känner jag mig bättre 
 
Min kära son har varit på besök i helgen Nu har han rest hem till Köping igen Han åker alltid dit med tyngd i sitt bröst . Själv blir jag  ledsen att se detta . Vill ju inte att ens barn ska må dåligt hur gamla de än är ,  Min käre son som hjälpt mig att komma på fötter. Och nu kan inte jag hjälpa honom . mer än att finnas här och ge tröst .
 
Sitter även med min släktforskning .  Går igenom släkten Lundhquist igen  Det är kul hittar en del fakta   Jag går igenom papper  som jag en gång fick i min mailbox  Det är ju så med papper . Lägger undan och glömmer .  Snart kommer allt för Sverige  i tv . och jag känner så stark för de som reser till sina anors land och att de får en liten berättelse att ta med sig .  Förstår att de gråter . jag brukar själv sitta och snyfta när jag för en liten story om mina släktingars slit. Men ingen som jag vet utvandrat , jo en och annan men de kom hem igen . Mina rötter på fars sidan har alltid brukat jord . Det var en ana som drog till Sthlm frän Västmanland  och tog namnet Lundhquist   på 1800- han blev kammartjänare  hos Trolle i VästraVingåker  Säftaholm och sen Arrendator  i Askeryd i Jönsköping.  Ja det var en liten story Önskar jag kunde fara runt på olika ställen och följa hans spår
Allmänt | | Kommentera |
Upp