Glopord

Igår på mindagliga promenad . Så gick jag förbi ett gäng smågrabbar 9-12 år som stod och skrek glopord till varandra .
Att jag hajade till var ordet CP, tänk tänkte jag att de fortfarande skriker det ordet , Är uppvuxen med en CP skadad bror och är over hört känslig för det ordet . Vet inte hur många gånger som jag  gått på ungar tonåringar och vuxna och försökt förklarat vad CP är för något . .
Nu tänkte jag inte lägga mig i eftersom jag vet att det är ingen ide . de lyssnar iaf inte . sen skriker de . Hora ? Fitta? knulla din morsa ??
Jag kollade in vem de skrek på jo en farbror , en onykter sådan  han satt på en parkbänk . Tänkte vad nu ??!! Jag gick fram till gänget och frågade om det hänt något eftersom de skrek så till honom.
Nej då inget har hänt. han bara fanns där svarade en av grabbarna . och de ogillade det väldigt mycket .
Frågade igen vad då fanns .?? Om han inte gjort något så hade han väl rätt att sitta på bänken  precis lika mycket som vi får göra . Nä han är ett mongo och är full äcklig och ful..
Jag frågade om de var så bra dom då som står här och skriker och säger massa fula ord . De sa Stick jävla käring lägg dig inte i .
Jag svarade att jo nu jäklar får det vara nog detta kalls mobbing och ni är inga kungar  som ska bestämma vem som får finnas till eller inte . Frågade om de hade tråkigt.  Gå hem och spela fotboll eller brännboll istället . Då frågade en va grabbarna vad är brännboll ??!!
Jag tänkte i mitt stilla sinne  har de inga föräldrar som visat de olika lekarna för dem .
När jag berättade sa de  jävla larv . jaha sa jag men det är bättre att mobba folk.  de är tufft och kul .  Frågade dem om de brukar mobba på skolan eller själva mobbas . En av små killarna sa nää nu går vi snacka inte med kärringen de är säkert hennes gubbe .  Under tiden vi stod och snackade hade gubben vinglat iväg .
Ungarna  sprang iväg men inte efter honom . jag vet inte vad de gick kanske till nästa offer .
Tycker det är hemskt att så unga grabbar inte har något att göra . De har så over  hört lite att ta sig för . Ingen bryr sig om dem . Hur blir de  när de växer upp
Allmänt | | Kommentera |

Hej igen

Det är lite långt mellan gångerna här inne . Var har hänt nu då . Jo  jag har blivit gammelmormor  Många tycker det låter väldigt gammal Men jag tycker det låter helt fantastiskt.
Ett litet underverk Och tänk hon är född samma dag som min mor för 110 år sen  Vi tycker det är helt fantastiskt  Jag ska få träffa den lille på söndag . Då har nog värsta rusning lagt sig .  Nu ska jag börja sticka igen  En liten kofta och mössa orkar nog mina axlar med ,
Allmänt | | 2 kommentarer |

Nynäshamn

Risigt och lite övergivet hus som snart ska få ansiktslyftning  så jag kan flytta in där , I går fick jag ordentliga ritningar på hur  min lägenhet  kommer att se ut , ett litet dockskåp men jag vet just nu idag att jag kommer att må bra där .
Mäklaren  skyltar nu i sitt Show rum Kaklet till badrumen  färgerna  som vi får välja mellan svart och vitt på alla skåp  Och hur golven kommer att se ut . Tyvärr glömde jag fota det , 
Som ni ser  så blir det inte stort men  gulligt . Min vän Gunilla körde mig i dag  dels för att visa henne vart jag ska bo Och hon sa att det kommer bli perfekt ,  Huset finns ovanför Polenfärjorna  Man ser en glimt av vattnet .
Sen Bjöd jag min vän på  fika  på något som kallas bryggan  ett tvåvåningshus med loppis saker . så stort och ordning och reda  Mycket fina saker jag köpte två konjaks kupor för  10 kr  .. Gunilla fick tag i en jättefin lampa för 100 kronor   Dit kommer vi fler ggr , Sen kollade vi runt lite har ju 3 stora mataffärer runt mig på gångavstånd . samt barer om jag blir törstig och hungrig samt en frissa 10 steg ifrån mig .   Ja nu längtar jag och den stora svarta klumpen har släppt  Bara det  är så skönt ,   Nu planerar jag vad jag får plats med .  . kul att  drömma lite
Allmänt | | En kommentar |
Upp