Mörkret kommer fort

Ja nu den näst sista dagen i aug . När jag gick hem från min väninna i kväll vid 21 00  då var det mörkt och lite kyligt. Men ändå tycker jag om höstmörkret på något vis .  mysigt att se  alla lampor som är tända i folkets fönster . Det  ger lite trygghet och värme .  Nu får man minnas denna juli månad som gav oss tropisk värme och glömma den trista kyliga våren  och längta till nästa vår . - om jag lever och har hälsan förstås .
Allmänt | | En kommentar |

Mycket nu

Ibland önskar jag att det skulle vara mer timmar på dygnet .  Älskar helt att vara på gymmet och mäta mina krafter. Nu har det ju inte kommit barn att leka med där så då passar jag på att ta hand om mig själv.  Sen  måste jag åka  till sonens hus och se till katterna . Som tur är så kan jag även fråga den nya hyresgästen  att åka dit . Hon flyttar ju inte in där förens i oktober, . Sen vill jag gärna träffa mina små barnbarn   och blir glad när dottern frågar om jag har lust att hämta dem .  Nästa vecka ska jag vara med dem i några dagar , vilket jag ser fram emot .
 Så ska jag fixa med släktforskningen . . ja visst kan det vänta . men vill ju få ordning på det  varje gång jag sätter igång så hittar jag något nytt som jag måste undersöka och söka , Förstår inte dem som säger att de är klara med det .
Sen har jag börjat ta upp handarbete igen . som bara ligger där , för tiden inte räcker till Tycker det är kul med spel på FB och gått med i några trivsamma grupper där .  ja visst de kan också vänta .  Men låter jag allt vänta som jag tagit tag i då blir inget gjort .
 
Sen vill jag bara strosa runt i storstaden och inte på några timmar  det tar ganska lång tid det med .  Nu sitter jag här och skriver för jag upptäckte jag inte varit här på några dagar .  För även  detta är trevligt och kul .  Får snart göra ett tråkigt schema av det som jag bör göra först .  Idag är
 
det iaf en strålande sol på himlen och varit hos sonen en stund och njutit av höstsol och doft
 
Allmänt | | Kommentera |

Balkonghäng


För ett år sen glasade vi in vår balkong  Bästa som hänt . att kunna sitta där även i rusk och regn .  nu inskaffade vi infravärme .  det var som att sitta i solen en skön sommardag . sen lyste den upp hela balkongen så nu kan man vara på  balkongen om kvällarna med läsning och stickning . ja även mornar att inta sitt  morgonkaffe .
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp