sista dagen på året

Fixade undan tomtarna och lät ljusen och nyårstullpanerna stiga in ..   Igår träffade jag min älskade familj  och Min stora önskan att de  får må bra och njuta i lugn i ro ett nytt år
Till mina läsare önskar jag ett härligt gott nytt år
 
Allmänt | | Kommentera |

Årets Julklapp

Undrar om någon av mina läsare fick en sån . En sån står högt upp på min Lista men gissar jag får köpa en själv .De har ju fått bra kritik av råd och rönn . Skulle passa bra i mitt dockskåp . . Idag ska jag få träffa min lilla familj . Ganska skönt i dag är det ingen som ska rusa iväg till nästa i släkten och fira . Denna kväll blir endast vår tid tillsammans
 
Idag är en gråtrist dag . och tö väder . Det jag ska göra i hemmet där jag bor som inneboende är att dammsuga  (Tänk så bra om robotdammsugaren fanns här ) Då hade jag inte ens behövt släpa fram den  den kommer automatiskt ..
 
Nu är det bara 2 dagar kvar på gamla året . Oj Oj  vad fort detta år gått . och en del sogligt hände och en stor händelse i vårfamilj  En lite tös kom till världen mitt barnbarnsbarn !! Helt otroligt .
Ett av mina äldsta barnbarn tog sitt körkort .. Var också väldigt glädjefyllt . För den flickan är en stor kämpe , Nästan blivit min IDOL . 
En vän till mig gick ur tiden ,
Vårt förhållande sprack . Men vi är mycket goda vänner och kommer så förbli .
En lägenhet fick jag tag i .. men med mycket hinder   och nu byggs det förfullt . Och jag håller ett öga på det .
Vänner har jag som jag litar på .. inte många  men de som finns  är mycket glädje med .
GOTT SLUT.
 
Allmänt | | Kommentera |

Kollade Bygget på Nynäsetaget

Idag  åkte jag iväg till Nynäshamn  För att kolla hur långt bygget har kommit ... Men oj oj  Visst var det ett underbart väder  soligt och skönt men fy vad de sandar dåligt i den kommunen Isgata kan man säga och snöfattigt Vilken skillnad i Västerhaninge lagom med snö och ploggat och saltat och sandat .. Men har var det livsfarligt att gå . Hörde folk som jag mötte att detta var verklig skandal . Nu kan jag förstå när många säger att man ser inte en människa på vintern i Nynäs .. he he .
 
Men jag gick dit jag ska flytta , De byggs för fullt . men tyckte att de stod stilla sen sist jag var där .. Lite mer väggar var  nedtagna .  jaja Bara vänta och se .. återkommer om en månad igen
Nu tog jag en annan väg när jag skulle åka hem . gick till Nynäsgård . Då fick jag ju se en annan sida av nynäshamn . Den gatan jag ska bo på består av affärer och massor av  barer och matställen .. rena rama kina town . Och så ska de ju ha en shussi krog i mitt hus . Ja kul då kan man ju äta sig fram till mig ..  Enligt experter så skulle de ta  7 minuter att ta sig till från där jag ska bo till Nynäsgård .  men så isigt så det tog nog 20 minuter för mig . + att knät hoppade ur led .. jädrans vilken smärta ..
Allmänt | | Kommentera |
Upp