5 års koll

Den 23 april 2009 så gjorde jag en Gbp *gastrick bay pass *   En opratton som gör att man får en minre matsäck  Omkoppling av tarmar. Maten  kommer snabbare ner till bromsstationen och ger en mätnadskänsla  på ett par timmar  så man måste fylla på igen efter 2 -timmar    man  måste då tänka på att äta  bra proteiner. och bra mellanmål som innehåller proteiner . Hjärnan ropar ibland efter sötsaker  just nu är jag inne i sån period tyvärr . Men efter ett så himla bra samtal med en underbar sjuksköterska i dag så ska jag återvända till bra mat .  Skönt att få veta att LIGHT är skit bara triggar mer . bättre att äta ordentligt och naturligt eftersom  en opererad GBP patient inte äter så mycket .
Jag har tyvärr återgått till större portioner , men lovat mig själv i dag att nu är det slut med det .  Jag mår så bra  och sen får jag ta bort lite vitaminer som jag fått överflöd av   Nu ska jag inta *Mitt val som kvinna * b 12 är livsviktig och kalk .  sen får vc kolla upp  om jag behöver annat varje år .. Ja just det vitaminerna är viktiga resten av livet eftersom  man inte får i sig det genom  mat
 
Sen nu när jag kollar gamla foton så ser jag hur bra jag kär i grönt :) Ska införskaffa den färgen  Toppen den gröna var stor redan när jag köpte den tyvärr eftersom  det är svårt att se sig själv mindre  ser mig alltid som tjock  se bild ovan  . . Så den gröna toppen är bortgiven till Frälsis .   Det bästa med detta är ju att den stora magen ej är i vägen längre .  Nyttigt att kolla in foton då och nu för att se resultat på det översta bilden vägde jag 124 kg .. nu 89 .. 35 kg  nergång har tyvärr väget  84 och sakta men säkert gått upp  5 kg  som jag nu ska kämpa att gå ner igen .  .
 
Allmänt | | 2 kommentarer |

Att få rå om

Ja  undrar om ni tror det är mina barnbarn Nej min  fina son som bor oss hos denna helg Han blev 47 år, men är ju som alltid min lilla gosse . Så trevligt att få sitta denna morgon vid frukost och småprata lite , Vi brukar för det mesta gnabbas om allt  Men nu har han flyttat till Köping så vi ses inte så ofta  och då blir ju tonen lite mildare och trevligare på något sett .  Han ska nu åka till sina  kompisar han haft sen skoltiden . Så då kommer han hem i natt eller i morgon  det visar sig .  Jag är iaf glad att han vill bo med oss de helger han kommer förbi .
 
 
Igår så ringde min dotter och sa att vi skulle på teater och se Evita 5 okt  jo jag fick välja och det var inte lätt finns mycket som går nu som jag vill se . men tänkte mest på min Dotter och hon har pratat mycket om Evita . Jo jag med förstås . Så det fick bli den . sen får jag väl gå och se annat för mig själv .  Har gått några gånger ensam och det funkar ju bra , Fick tips av en vän att se *Livet är en Schlager*  Så den står här näst på önskelistan .
 
Mitt Barnbarn skickade  pengar på mitt konto för att köpa  Waldermarsuddes kruka som jag blivit så förtjust i . Jag blev glatt överraskad , Så jag beställde en av dem  .  passar bra till min älsklingsblomma  S:T Paula  ska sen samla lite på dem .
 
Idag händer inte så mycket går runt med min underbart sköna  badrock jag fick av min raring mjuk varm och go .  Ska bara strosa runt och plocka lite . Önskar er  en skön lördag
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Höstrusk

 
Oj tiden går  nu var det ett tag sen jag skrev .  Ja som ni alla märkt att hösten är här , men  att hösten kan vara fin . Men just nu ett evigt regnande  och blåst , Nää inget skönt . Jag har fortfarande ont i min muskel i benet fick behandling i går . Sen vilade jag hela em på soffan  Och idag mår benet mycket bättre igen,
Såg en film igår som heter Pompey  ganska bra . den bar sevärd  bara att man undrar vilken fantasi de lever i som försöker göra film av den hemska upplevelsen de människor i pompej fick uppleva , en  stad som försvann i aska och jättevåg . .
 
Satt i går och tänkte lite på livet . och på vänner som kommit och gått i mitt liv , Många fina vänner som man aldrig hör något av  undrar så vart tog ni vägen . Har funnit några på FB  och de är ju trevligt och de verkar må bra , vi har ju familjer barn barnbarn och barnbarnsbarn , familjerna växer och vi växer från varandra . Min allra bästa vän från stenåldern flyttade på 60-talet till Skåne och där blev hon kvar , Vi pratar om att träffas men den som lever får se ,  Svårt att pussla . Och nu försöker jag fånga nya vänner .  Ja någon att fnittra med  är man ju fortfarande inte för gammal för . :)   Strax ska jag iväg ut i detta rusk ... i dag ska vi ha Cabornara  till middag , länge sen men blir säkert gott
Allmänt | | En kommentar |
Upp