5 års koll

Den 23 april 2009 så gjorde jag en Gbp *gastrick bay pass *   En opratton som gör att man får en minre matsäck  Omkoppling av tarmar. Maten  kommer snabbare ner till bromsstationen och ger en mätnadskänsla  på ett par timmar  så man måste fylla på igen efter 2 -timmar    man  måste då tänka på att äta  bra proteiner. och bra mellanmål som innehåller proteiner . Hjärnan ropar ibland efter sötsaker  just nu är jag inne i sån period tyvärr . Men efter ett så himla bra samtal med en underbar sjuksköterska i dag så ska jag återvända till bra mat .  Skönt att få veta att LIGHT är skit bara triggar mer . bättre att äta ordentligt och naturligt eftersom  en opererad GBP patient inte äter så mycket .
Jag har tyvärr återgått till större portioner , men lovat mig själv i dag att nu är det slut med det .  Jag mår så bra  och sen får jag ta bort lite vitaminer som jag fått överflöd av   Nu ska jag inta *Mitt val som kvinna * b 12 är livsviktig och kalk .  sen får vc kolla upp  om jag behöver annat varje år .. Ja just det vitaminerna är viktiga resten av livet eftersom  man inte får i sig det genom  mat
 
Sen nu när jag kollar gamla foton så ser jag hur bra jag kär i grönt :) Ska införskaffa den färgen  Toppen den gröna var stor redan när jag köpte den tyvärr eftersom  det är svårt att se sig själv mindre  ser mig alltid som tjock  se bild ovan  . . Så den gröna toppen är bortgiven till Frälsis .   Det bästa med detta är ju att den stora magen ej är i vägen längre .  Nyttigt att kolla in foton då och nu för att se resultat på det översta bilden vägde jag 124 kg .. nu 89 .. 35 kg  nergång har tyvärr väget  84 och sakta men säkert gått upp  5 kg  som jag nu ska kämpa att gå ner igen .  .
 
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp