Böcker

 Jag är en älskare av böcker . Men lyssnar mest . Ganska skönt att alltid ha en bok i fickan i mobilen . Har aldrig trist , Klart jag läser någon bok då och då . Måste ha det innan jag ska sova . Och  just nu läser jag  Kjelle Bergkvist bok om sig själv . Mycket bra .  Jag har ju alltid gillat honom  därför är det extra trevligt att få ta del av hans liv .
 
 
I öronen har jag nyss lyssnat på Dan Buthler, Dag Öhrlund  Hemska bok om psykopaten  Christoffer  Den är så jäkla vidrig men ändå vill jag  läsa fortsättningen  Efter varje bok jag läst /Lyssnat  om honom önskar jag att Polisen Jacob Colt ska skjuta honom i pannan så man slipper den vidriga människan :)
 
 
Christopher Silfverbielke - stjärnmäklare, mördare och psykopat - har frigivits ur fängelset och inlett en framgångsrik politisk karriär som kristdemokrat. Men på väg mot partitoppen måste han först undanröja några hinder för att återvinna svenska folkets förtroende och fullfölja sin plan.
Många är de som ska få smaka på hans vedergällning - inte minst Jacob Colt, den en gång så skicklige polisen vars familj Christopher krossat, som nu, trött och lätt alkoholiserad, smider sina egna hämndlystna planer vid Europol i Haag.
Till sin hjälp räknar Christopher systern Anna, som är skyldig honom mer än en gentjänst, men hon har något som hennes bror saknar - ett samvete. Och hon vill inte vara med längre.
Vendettan driver genom Stockholms polishögkvarter och Östermalms eleganta våningar, lyxhotellen i Hamburg och de dammiga gatorna i Sousse, oskyldiga medelklassvillor och ensligt belägna skogsstugor. Alltmedan Jacob Colt vänder sitt vapen mot mannen som ödelagt hans liv. Men det hindrar inte Christopher Silfverbielke från att känna sig på ett ovanligt gott humör.
 
Ni som orkar och kan med sådana böcker så tycker jag ni ska läsa dem  det är 5 böcker före denna -
 
Allmänt | |
Upp